Ads 468x60px

marți, 27 decembrie 2011

Cateva mici explicatii

Buna fetelor,

Cred ca am de dat cateva explicatii... am disparut din blogosfera un timp destul de indelungat... fara a anunta inainte... Imi cer scuze fata de cititoarele mele. Viata mea a luat o intorsatura ciudata, au fost momente grele in care pur si simplu nu ma mai simteam in stare sa scriu... Dupa cum va spuneam vara aceasta am avut examenul de bacalaureat (pe care l-am luat, thanks God! :)), apoi admiterea... si intr-un final scoala de soferi... (unde am picat traseul... :( si inca nu am avut timp sa dau din nou examenul...).
Dupa toata aceasta perioada tumultoasa... a inceput un nou capitol in viata mea: Facultatea si statul in camin. Cred ca pentru mine statul in camin a fost una din cele mai traumatizante experiente... Am rezistat doar 2 saptamani si jumatate... agitatia din caminele din regie, rautatea de acolo, invidia, gandacii, mizeria si alti factori m-au facut sa fug de acolo.
Intr-un final m-am mutat de acolo cu chirie doar ca nici aici viata nu-i prea roz, zona nu e tocmai ok... si nici locul unde stau... dar este totusi mai bine decat in camin. :D
Si... pana sa ma trezesc eu din toata ameteala asta cu mutatul m-a lovit in plin facultatea... proiecte peste proiecte, teme, teme de laborator, caiete de probleme, referate, partiale si nici eu nu mai stiu.... Nu stiu daca v-am zis pana la urma la ce facultate am intrat, dar va zic acum :P sunt studenta la Politehnica Bucuresti, specializarea Robotica Industriala. Nu-i asa ca suna frumos? :)) Este o facultate foarte "feminina" dar sincer imi place ceea ce fac chiar daca uneori ma depaseste... dar ii fac fata. :D

Cam asta a fost pe scurt ceea ce s-a intamplat cu mine in ultimele luni... nu stiu daca asta scuza absenta mea din blogosfera dar promit ca o sa ma revansez.
Si bonus, vreau sa va arat bradutul meu :D (una din marile bucurii pe care le am in perioada aceasta)

Va pup,

Lexy :)

1 comentarii:

Iulia spunea...

Dupa ce te acomodezi o sa fie mult mai usor.
Foarte frumos bradutul!
Spor la proiecte, examene & co! :*