Ads 468x60px

luni, 3 iunie 2013

Putina pasiune, putina stralucire

Buna fetelor,

Dupa cum va spuneam si postarea trecuta, in timpul cat am lipsit de pe blog mi-am descoperit o noua pasiune sau mai bine spus hobby. De cand ma stiu am fost innebunita de bijuterii, gablonturi, margele etc. Am colectii intregi de toate modelele si marimile :) ador sa port diverse accesorii si normal altele in fiecare zi in functie de dispozitie. :)


In cautarea mea pentru noi accesorii cat mai deosebite am ajuns intr-un magazin unde se gasesc atat gablonturi deja realizate dar si materialele necesar pentru a-ti face propriile bijuterii. Suna bine,nu? Va dati seama cum ma simt de fiecare data in acel magazin, ca in paradis, peste culori si margelute. Tentata fiind de ideea de a-mi crea propriile bijuterii am zis sa incerc si eu... si... mi-au si iesit primele incercari, am realizat ca ma relaxeaza foarte tare acest hobby, asa ca am incercat sa-l dezvolt cu noi idei si modele.
Dar ajunge atata vorbarie, mai bine sa va arat micile mele creatii, acestea sunt facute din pasiune, nu pot spune ca sunt priceputa ca alte persoane dar exersand sper sa devin mai buna. O sa va las in compania a catorva modele. :)

Cum vi se par? :) Ce imbunatatiri as mai putea face? Pe care le-ati purta?

Va pup,

Lexy

0 comentarii: