Ads 468x60px

miercuri, 29 februarie 2012

Idei de cadouri pentru 1-8 Martie

Buna fetelor,

Maine e 1 Martie, prima zi de primavara. :) Ador primavara, atat ca anotimp dar si ca perioada, totul revine la viata, totul parca e mai frumos, mai vesel.
Cum se apropie cu repezitate 1 martie dar si 8 martie, zilele in care suntem in centrul atentiei am zis sa vin putin in ajutorul barbatiilor cu cateva idei de cadouri. :)
Propunerea mea de astazi este legata de brandul Manufaktura.

Despre Manufaktura: 
CNP s.r.o. este o companie din Cehia, infiintata in anul 1991, specializata in conceperea, productia si comercializarea unei game variate de produse naturale traditionale cehe. Unul dintre cele mai importante obiective ale noastre este pastrarea traditiei si mentinerea produselor specifice Cehiei si Moraviei la nivelul pe care il merita. Schimbarile sociale din ultimii ani au dus la o dezvoltare semnificativa a gamei de produse disponibile pentru toate tipurile de utilizari iar acest fapt a influentat si atitudinea fata de produsele traditionale. In multe situatii, dezvoltarea acestor produse a fost stopata complet. Compania noastra a inceput sa colaboreze cu o mare parte dintre atelierele si mestesugarii de varf din domeniu. In 1998, compania a inceput de asemenea sa produca sapunuri de glicerina de o calitate ridicata la Atelierele Kadlec Soap din Liben, o fabrica ce dateaza din perioada interbelica. Vanzarea acestor produse este asigurata prin expunerea lor estetica in magazinele noastre situate in centrul istoric al orasului Praga. A fost dorinta proprietarilor de a adopta un design al magazinelor care sa imbie pe fiecare dintre vizitatori prin evocarea unor vremuri de mult apuse. De asemenea contribuim la promovarea produselor traditionale prin organizarea regulata a unor conferinte de presa si a unor forumuri impreun cu etnografi si istorici. 
In 1995, Ceský národní podnik s.r.o. a primit premiul Produs in Cehia pentru calitatea serviciilor.


Eu am facut cunostiinta cu produsele Manufaktura de cateva luni si pot spune ca m-am indragostit iremediabil de ele. Primele produse incercate au fost sapunul cu sare termala, glicerina, pere si miere (il gasiti aici) si gelul de dus cu ciocolata (il puteti gasi aici), aceste produse mi-au placut si imi plac foarte mult, mirosul este senzational dar mai multe veti afla in curand. :) De asemenea Manufaktura este primul magazin in care ma duc cand am de cumparat un cadou. Chiar acum cateva zile am cumparat un cadou pentru o foarte buna prietena:


Sapun cu pere si miere

Gel de dus cu sare termala si extract din grau si masline - pere cu miere


Brandul Manufaktura ne ofera mult mai multe idei de cadouri, eu am ales cateva pentru voi. :)

Varianta 1:

Sapun cu sare termala, glicerina si frisca cu vanilie

Ulei de baie cu sare termala, ulei de migdale, extract de grau - vanilie


Balsam de buze nutritiv cu saruri termale - aroma de pere cu miere



Varianta 2: 

Gel de dus cu perle si ulei de trandafir



Lotiune de corp cu perle si ulei de trandafir



Aceste doua produse faca parte din gama cosmetice de lux. Gama unica EXCLUSIVE SPA se bazează pe resursele naturale de lux - extractul de perle si uleiul de trandafir. Perlele sunt numite "elixir al tineretii", ele sunt un simbol de eleganta si lux. Acestea contin minerale pretioase marine, bogate in enzime si antioxidanti. Pielea este revitalizata, regenerata, intinerita, hidratata si protejata de efectele nocive ale mediului. Uleiul de trandafir este o sursa bogata de acizi grasi esentiali si este folosit pentru ingrijirea pielii de secole. Datorita calitatilor regenerante exceptionale, uleiul de trandafir previne imbatranirea prematura a pielii, reda elasticitatea, reduce efectul nociv al razelor de soare si impiedica deshidratarea pielii. Gama SPA EXCLUSIVE este deosebita prin parfumul proaspat de flori cu tonuri fine de trandafir si crin alb.

Varianta 3: 

Peeling de dus cu extracte din bere, kaolina si pantenol




Sampon regenerant cu extracte din bere si cereale


Crema de fata hranitoare cu unt shea si drojdie de bere


Varianta 4: 

Pachet cadou ciocolata cu portocale

Varianta 5: 

Lotiune tonica cu ulei de migdale si pantenol pentru piele sensibila



Lapte demachiant cu ulei de migdale si pantenol pentru piele sensibila

Gama „100% SENSITIVE FACE CARE“ contine produse unice de curatare delicata a tenului. Aceasta gama este recomandata pana si celui mai sensibil ten, produsele necontinand coloranti, parfumuri alergene, parabeni, alcool sau produse pe baza de petrol. Traind intr-o perioada puternic industrializata, suntem expusi tot timpul substantelor daunatoare – radicali liberi, metale grele, fum de tigara, gaze de esapament si altele asemenea, care cauzeaza hipersensibilitate la nivelul pielii si slabesc sistemul imunitar. Cum tenul este clar mult mai sensibil decat alte parti ale corpului, acesta are nevoie de o ingrijire specifica. Curatarea substantelor daunatoare de la suprafata pielii este esentiala in rutina de frumusete. De aceea, noua gama aduce trei produse de baza in ingrijirea tenului : lapte demachiant, lotiune tonica si peeling delicat. Toate produsele au la baza ingrediente vegetale si substante active naturale . Intreaga gama este testata dermatologic.


Toate cadourile pot fi ambalate intr-un mod deosebit. Manufaktura ofera propriile idei si solutii pentru un ambalaj cat mai deosebit si atractiv pentru clientii sai. Iata cateva idei de ambalaje:




Produsele Manufaktura le puteti gasi online (aici) sau in magazinul din Afi Palace Cotroceni. In magazine puteti gasi mult mai multe idei de cadouri personalizate pe care le puteti ambala intr-un mod special pentru persoanele dragi voua. :)

Sper ca v-au placut ideile mele si sa va fie de folos. :)


Va pup,

Lexy

0 comentarii: