Ads 468x60px

joi, 29 decembrie 2011

Santa loves me! :D

Buna fetelor,

Ieri v-am prezentat cadoul pe care l-am primit de la Secret Santa, astazi va voi arata cadourile pe care le-am primit de la ai mei, recunosc, am fost o norocoasa si mosul m-a iubit anul acesta, mi-a oferit niste cadouri minunate.

Prima serie de cadouri au fost: un spray de par Gliss de care v-am povestit acum ceva timp (aici), o crema de dus de la Oriflame si un gel de dus Yves Rocher(amandoua miros super, abia astept sa le testez )

Cea de-a doua serie de cadouri: ruj Giordani Gold(nuanta este Peach), baza de machiaj si corector Studio Artist, Oriflame, le-am folosit de vreo 3 ori si pana acum sunt foarte multumita de ele, o sa scriu in curand un review.



Un alt cadou foarte util mi l-am facut singurica: fond de ten Affinitone 24h de la Maybelline (de care nu prea sunt multumita...)


Cand a fost reducerea la Elf, acum vreo 2 saptamani am si acolo o comanda micuta. Mi-am luat Complexion Perfection pentru ca e pe terminate (va urma un review), primer pentru ochi(nuanta Champagne) si o pila de unghii (eu am dat comanda pentru cea cu 4 fete dar am primit altceva...)

Si nu in cele din urma cele mai dragute cadouri primite de la ai mei:

Placa de par Remington S1005



Mp3 Watson, super cute si mai e si mov :D



Nu-i asa ca am fost tare cumintica anul acesta?

Va pup,

Lexy :)

2 comentarii:

Anonim spunea...

Poti, te rog, sa imi spui cateva cuvinte despre placa? As dori sa imi iau si eu una, insa nu pot sa ma decid. Cat de bine indreapta? De cate ori trebuie trecuta placa peste suvita de par ca sa iasa "stick straight" ? Ofera stralucire? Nu agata firele de par? Iti multumesc anticipat daca iti gasesti timp sa imi raspunzi la intrebari :)

Cosmina spunea...

Sa te bcuri de ele, Alexandra!
Cat despre comanda elf...au fost cam puffy... mai ales cu pila si primerul... nu m-as fi asteptat sa faca asa ceva...
Si eu sunt multumita de complexion perfetion, e foarte tare:X si gama studio de la oriflame mi se pare ok, folosesc fondul de ten si baza si nu m-au dezamagit!
La multi ani si la cat mai multe postari! >:D<