Ads 468x60px

duminică, 31 iulie 2011

Review Trusa pentru sprancene Oriflame

Acum aproximativ 2 luni de zile mi-am cumparat de la Oriflame trusa pentru sprancene deoarece ma saturasem sa tot folosesc creionul pentru sprancene si am zis sa fac o incercare, sa vedem daca e mai ok.




Trusa are doua nunate, un maro inchis si unul mai deschis. La inceput l-am folosit doar pe cel inchis... iar sprancenele aratau tare ciudat:

Mult prea groase si nenaturale.... vazand efectul am incercat sa imbin cele doua nunate dar tot nu eram multumita, asa ca vreo luna si ceva nu am mai folosit deloc trusa... Acum vreo saptamana mi-am amintit de ea si am zis sa-i mai dau o sansa, de data asta am folosit doar nuanta deschisa si putin pe cea inchisa la capatul sprancenei si ce credeti? Chiar am ramas incantata de rezultat, sunt mai pline, mai bine conturate, simple si frumoase. :)


Cred ca se poate observa foarte bine diferenta.

Ok, de ajuns cu pataniile mele... Culorile sunt ok, pentru diverse nuante de par, pentru fiecare nuanta se poate ajunge la un consens, rezista foarte bine datorita stratului de ceara pentru fixare, nu curge, nu se imprastie, e foarte ok. Se demachiaza putin cam greu, trebuie sa insisti mai mult... dar asta nu e problema decat daca esti prea obosita.

Culorile cam asa arata:


Trusa vine insotita si de un pliant cu "instructiuni" care iti explica cam cum ar trebui aplicate nuantele doar ca asta nu se aplica pentru toate nuantele de par.



Eu sunt foarte multumita de trusa acum, chiar o folosesc zilnic si o recomand.

Pret: 20-30 lei (in functie de promotie)

Va pup,

Lexy

4 comentarii:

Ivan Alina-Alexandra spunea...

Aici m-ai atins si pe mine. Ma intereseaza subiectul. Eu insa jumate din sprancene le-am pensat de tot deoarece nu aveau forma potrivita si aceasta a fost singura solutie. Acum partea aceea mi-o modelez eu cum vreau din creion si peste dau cu fard. Dar sunt in cautarea unui produs mai profesional sa nu ma mai trezesc uneori ca mi se sterge. :))

Miu Miu spunea...

luna trecuta au fost 15 lei dar bineinteles ca eu nu am stiut >:P

Unknown spunea...

Alexandra, fardul acesta chiar nu se sterge, e foarte bun, pana iti cresc sprancenele poti sa-ti dai cu ulei de ricin pe ele sa creasca mai repede :) dar oricum fardul asta chiar nu curge, sunt foarte multumita de el...

Serios, Miu-Miu? Nu stiam eu l-am luat cam la 25 de lei :))

AlinaGav. spunea...

Multumesc de review! Chiar ma tenta trusa asta de sprancene. Data viitoare cand o sa fie la oferta o sa o cumpar.