Ads 468x60px

sâmbătă, 16 iulie 2011

Review paleta 8 culori Avon

In primul rand imi cer scuze pentru absenta mea de pe blog doar ca m-am simtit cam rau in ultimele zile... cred ca am facut o cadere de calciu din cauza stresului si a oboselii, mai am 2 zile pana la admitere si scap :D

Cum Sudessa a vrut sa fac un swatch la paleta de 8 culori am zis sa incerc asta... doar ca nu am putut sa focalizez nuantele pe mana mea, nu se vedeau deloc, nici cu blitz, nici fara, m-am tot chinuit dar nu am reusit nimic :( Asa ca pana la urma am zis sa postez un machiaj realizat cu noua mea paleta :) Nu stiu cat de bine e realizat pentru ca sunt inca la inceput... si nici pozele nu sunt foarte bune, inca lucrez la aspectul asta.
Sper sa va placa! :)

PS: Stiu ca trebuie sa ma ocup putin de sprancenele mele, dar nu prea am mai avut timp... (asta ca sa nu primesc comentarii rautacioase in legatura cu ele)




Am incercat dar degeaba... :(

Ce am folosit:

Ce cred eu:

Culorile sunt foarte dragute, mie mi se potrivesc pentru ca am ochii caprui... Rezista destul de mult, machiajul acela a fost facut la 8 de dimineta si seara la 10 era tot la fel, deci din punctul asta de vedere sunt super. Se aplica destul de usor si au o textura ok, nu se strang si in plus trusa a fost foarte ieftina. Mie mi se pare grozava pentru vara :)

Voi ce credeti?

Nu uitati sa va inscrieti la giveaway

Va pup,
Lexy

2 comentarii:

Maria Manea spunea...

Lexy cred ca o sa mi-o cumpar si eu...daca zici ca rezista atat,pe caldurile astea...ia sa arunc un ochi prin brosurica lor.Merci mult!

Unknown spunea...

nu e in brosurica :( sau nu mai e, mai bine spus... e din oferta de reprezentanti... eu am dat vreo 20 lei pe ea :-?